Thumb 6e1b10205fe9179411e2eefd076d47cbda9c0419
6794abfd1693038f072f2c951bf7d770b3e65d3b

Astrid Meelberg-Oudenhuijsen

Ik collecteer omdat:

Nadat mijn man een hersenbloeding en 2 herseninfarcten heeft gekregen had ik heel veel aan de Hersenstichting.
Ze geven informatie voor en over de patiënten met een NAH.
Door middel van deze collecte hoop ik dat de Hersenstichting nog meer kunnen gaan betekenen voor andere mensen die met deze gebeurtenis te maken krijgen.

Daarom ga ik collecteren...helpen jullie mee.
Dit kan doormiddel van geld te storten / ook te gaan collecteren dit is van 28 januari t/m 2 februari.

Alvast bedankt namens alle mensen die hier mee te maken krijgen.

Groetjes Astrid

Wat gebeurt er met de opbrengst?

Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen.

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit.

donaties

ingezameld