Judith Steultjens

Ik collecteer voor:

Op bovenstaande foto genoot ik van een heerlijke skivakantie. Niet wetende dat een paar dagen later door die vakantie mijn hele wereld op zijn kop zou staan. Ik viel en liep hersenletsel (NAH) op. Ik moest onder andere opnieuw leren fietsen en lezen en had constant het gevoel dronken te zijn zonder dat ik dat daadwerkelijk was. 

Nu bijna twee jaar later ben ik gelukkig goed op weg om weer helemaal beter te worden. Het is een heel moeizaam en gecompliceerd proces in het zoeken naar de juiste hulp en behandelaren. Een kapot hoofd is niet zoiets als een gebroken been waar je gips om doet.

Er is nog te weinig duidelijk over de juiste behandelingen. Er moet daarom echt meer geld komen om goed onderzoek te doen naar de juiste hulp voor jonge mensen met NAH. Zodat het in de toekomst voor die mensen makkelijker wordt om direct de juiste behandeling te krijgen. Dat verdienen toekomstige NAH patiënten. 

Gun je die mensen tijdig de juiste behandeling zodat ze weer écht kunnen leven? Ik ben je onwijs dankbaar als je mijn actie wil steunen. Niet voor mij maar voor hen, voor hun toekomst. 

Veel liefs, Judith 

Tikkie
0

Donaties

€ 0

ingezameld